4th Airway United Symposium

“4th Airways United Symposium” Daveti  Sevgili meslektaşlarımız, “4th Airways United Symposium” toplantısını, 6-7 Mart, 2020 tarihlerinde Sayın Dr. Abdel Hamid Benghalem ve Sayın Dr. İbrahim İbrahimi başkanlığında, Marakeş -Fas’da gerçekleştireceğiz.   Bilimsel programa ekteki linkten ulaşabilirsiniz. Sizleri bu multi disipliner toplantıya katılmaya ve serbest bildiri sunmaya davet ediyoruz. Burundan başlayan ve en  uç alveollere kadar…Continue reading 4th Airway United Symposium

Ulusal Yayınevi Olduğumuza Dair Belge

Ulusal Yayınevi Olduğumuza Dair Belge   İLGİLİ MAKAMA,                                                                                                                                                           30.08.2019   “Sürekli Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Derneği”, Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK)’nın Nisan 2018 Dönemi Doçentlik Başvuru Şartlarında belirttiği tanıma göre “Ulusal Yayınevi” statüsündedir.   Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nın Ulusal Yayınevi tanımı ektedir. 2013 yılından beri ulusal düzeyde düzenli faaliyet yürüten, “Sürekli Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar Derneği”nin 7.04.2013 …Continue reading Ulusal Yayınevi Olduğumuza Dair Belge